Barcelona ekonomiska nedskärningar alienerar talangförbindelser
1 min read

Barcelona ekonomiska nedskärningar alienerar talangförbindelser

Barcelonas ekonomiska problem är fortfarande en viktig diskussionspunkt, med ytterligare budgetnedskärningar planerade till 2024.

Blaugrana har ägnat de senaste 12 månaderna åt att försöka sänka sin lönekostnad och paketera om skulder i ett försök att sätta klubben på en solid ekonomisk grund.

Omfattningen av de påtvingade förändringarna är dock fortfarande frustrerande för fansen eftersom de katalanska giganterna kämpar för att behålla sin plats i toppen av europeisk fotboll.

Billiga Barcelona fotbollströjor
Barcelona ekonomiska nedskärningar alienerar talangförbindelser

Enligt en exklusiv rapport har klubben nu sagt upp sitt långsiktiga avtal med den lokala katalanska klubben för att prioritera valet av unga talanger.

Klubbar inklusive Jàbac Terrassa eller Atlètic Sant har arbetat med Billiga Barcelona fotbollströjor barn, vilket gör att spelare kan spåras snabbt in i La Masia-systemet när de flaggats upp av scouter.

I gengäld betalade Billiga Barcelona fotbollströjor enligt ryktena årsavgifter på €6 000 till klubbar, med vissa avtal som sträcker sig decennier tillbaka.

Trots indragningen av obligationerna har Billiga Barcelona fotbollströjor damer fortfarande ett strypgrepp på scouting i regionen, men beslutet är symboliskt.

De besparingar som görs kommer inte att orsaka en positiv ökning, men Barce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *